Последните няколко дни са доста тежки за Даниел Рикардо, защото заради

...
Последните няколко дни са доста тежки за Даниел Рикардо, защото заради
Коментари Харесай

Пилотът от F1, който стана герой в еротичен роман

Последните няколко дни са много тежки за  Даниел Рикардо , тъй като поради фрактура в ръката си не можа да вземе присъединяване в конкуренцията на пистата в Нидерландия.
 Райън Рейнолдс влага и във F1 - ето какво знаем за пазаруването на акции от Alpine
В кой тим от F1 влага Райън Рейнолдс

Актьорът няма спирка

Тези дни водачът на AlphaTauri е претърпял сполучлива интервенция и сигурно ще пропусне да се състезава и на пистата в Италия идния уикенд. Като не е ясно дали ще бъде на линия за идващото огромно съревнование от F1 в Сингапур в средата на септември.

Но пък въпреки всичко има и нещо, поради което 34-годишният австралиец да се усмихне. Оказва се, че писателка на име Анита Драйвър е написала сексуален разказ, в който точно водачът от F1 е основно настоящо лице.

Overtake My Heart: Thicc Ric Races For Love е към този момент налична онлайн и се твърди, че едвам първата от общо 69 еротични истории, центрирани около Даниел Рикардо. На корицата на книгата пък се вижда освен болид, само че и " нацепена " гола до кръста версия на австралиеца.

На същата тази корица написа също по този начин, че книгата е превъзходен подарък за майки. Синопсисът на Overtake My Heart: Thicc Ric Races For Love подсказва, че основното настоящо лице няма да бъде единствено Рикардо, само че и момиче на име Емили.
 Снимка 631818

Тя е самостоятелна и мощна жена, попаднала в блестящия и изпълнен с адреналин свят на. Успява да се забърка в любовна спекулация с Даниел Рикардо. " Ще бъде ли задоволителна любовта на Емили, с цел да укроти прословутия сърцеразбивач? Ще рискува ли Даниел кариерата и репутацията си поради дамата, която плени сърцето му? ", се пита още в книгата.
 Какво знаем за идния филм на Брад Пит за F1
Всичко, което знаем за идния филм на Брад Пит за F1

Ще би трябвало съществено да затегнем коланите

Според FOX Sports Australia, Даниел Рикардо е схванал за еротичния разказ, в който той е забъркан, като споделя, че е поласкан, само че не е сигурен по какъв начин тъкмо да реагира. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР